Hannele Mäntysaari-Hetekorpi

Hannele Mäntysaari-Hetekorpi on psykoterapian erikoispsykologi, integratiivinen kouluttajapsykoterapeutti, mentalisaatioterapeutti ja kehopsykoterapeutti. Hän on työskennellyt monipuolisesti erilaisissa tehtävissä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Vuodesta 2012 lähtien Hannele on toiminut yksityisenä psykoterapeuttina. Hänen vastaanottonsa sijaitsee Jyväskylässä Puistokadulla, ja hän työskentelee myös etäyhteydellä.

 

Hannele on kiinnostunut erityisesti tunnetyöskentelystä, tunteiden säätelystä, vaikeampiasteisten häiriöiden hoidosta sekä masennuksen ja ahdistuneisuuden hoidosta. Työotteeltaan hän on lämmin ja aktiivinen kehittäjä.

 

Asiakastyön lisäksi Hannele kouluttaa ammattilaisia ja antaa työnohjausta. Kouluttajana hän yhdistää teoriaa, käytäntöä ja kokemuksellisuutta. Yhteisöissä hän edistää eri toimijoiden välistä yhteistyötä, keskustelua ja vuoropuheluun perustuvaa ilmapiiriä.

Lue lisää

Gudrun Kristmannsdottir

Gudrun Kristmannsdottir on koulutukseltaan psykoterapian erikoispsykologi, integratiivinen kouluttajapsykoterapeutti ja mentalisaatioterapeutti. 

Hän on työskennellyt eri tehtävissä nuorten ja aikuisten kanssa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Gudrun on ollut yksityisvastaanotto vuodesta 2011 ja on vuodesta 2016 työskennellyt kokonaan yksityisenä ammatinharjoittajana.

 

Gudrunin kiinnostuksen kohteet ovat syömishäiriöinen mieli, hoito ja psykoterapeuttinen prosessi. Hänellä on ryhmäliikuntaohjaajakoulutus ja on työskennellyt liikunta-alalla 30 vuotta ja kouluttanut liikunnan ammattilaisia kehonkuvahäiriöistä, syömishäiriöistä ja pakonomaisesta liikunnasta.

 

Potilaiden hoitamisen lisäksi Gudrun kouluttaa ja työnohjaa terveydenhuollon ammattilaisia. 

 

Gudrun on rento ja helposti lähestyttävä ammattilainen, joka suhtautuu työhönsä aktiivisella uteliaisuudella. Hänen työotteensa on integratiivinen, eri näkökulmia yhdistelevä ja tutkimustietoa hyödyntävä. Vastaanotto sijaitsee Helsingin Töölössä ja hän työskentelee myös etäyhteyden kautta.

Lue lisää